tisdag 30 juni 2009

Jackson-turné!


Är du också fortfarande lika ledsen för att La Toyas brorsa gjorde "det där"? Såklart! Vi är faktiskt  jätteledsna och därför kommer vi hela sommaren att bearbeta sorgen och trösta oss själva, dig och dina kära med en spektakulär Jackson-turné! Vi kommer att sjunga ett stort antal av hans största hittar (vi googlar just nu texter för fulla muggar) och vi kommer att klä oss så nära originalet som möjligt (vi sitter och syr, zick-zackar och broderar för allt vad vi kan!). 
Mellan låtarna kommer vi berätta Jackson-minnen och även gestalta dom i någon form (med hjälp av lera, halm, lax, ask, sten, sax, påse eller liknande).

På bilden ser ni när vi häromdagen i matsalen på en sillfabrik framförde Billie Jean. Det uppstod en alldeles speciell känsla, en känsla som nästan svävade i luften. Lite som doften av jättejättejättemycket sill. Det kändes bra, men också mindre bra.

Som ni ser fick jag till kläderna "bra" även om skorna kändes helfel (tror han brukade ha mer glittriga skor, men i ett par sådana skulle jag bara känt mig "helfjantig").