tisdag 23 februari 2010

Ritz Newspaper
Till vår glädje läste vi idag att Ika Johannesson ska börja skriva på Sidbloggen. Det tycker vi är kul. Hennes svar i minintervjun fick oss att bland annat att lägga ut alla våra nummer av Interview på golvet och vi insåg då att om det är nåt vi tycker om att göra så är det att rada upp och lägga ut saker på stora golv! Interview är en jättebra "grej" att rada upp och lägga ut på stora golv. De närmsta veckorna kommer vi att rada upp och lägga ut saker av och med bl a J.D. Salinger, Buzzcocks och Per Rådström.

Men tillbaka till Ika: framförallt så fick hon oss att plocka fram alla våra nummer av lysande Ritz Newspaper, nämligen nummer 32 från 1979, en nummer vi till råga på allt lyckats spilla ganska bra olivolja på.
Men oavsett olivolja så var Ritz Newspaper, som startades 1976 av David Bailey och David Litchfield, en väldigt trevlig tidning, ungefär som en brittisk Interview med en väldigt snygg "handtrallad" logga.
Sen är det "sign of the times" och kul med en tidning som på en helsida tackar "The Playboy Organisation for their hospitality at the 25th Anniversary Party".

Sen är det väldigt fina kvartssidesannonser hela numret igenom.

Nyfiken? Ta på dig nåt fint randigt eller prickigt och kom hit och titta igenom hela "sabla" numret och så äter vi nåt gott och sen är det väl bara till att gå och lägga sig!

Förresten, "Ika Ika one day" menade väl inte gamla svenska musikmagasinet Ritz...? Nä, tänkte väl det.