torsdag 4 februari 2010

Nu söker vi ett antal livskamrater!


Det blir ensamt här på kontoret ibland så därför söker vi nu ett antal livskamrater.
Du ska vara stadigt byggd men vänligt lagd. Ung i sinnet inget minus. Det gäller att ha gott sinne för planering och det gäller att du kan handskas med flera saker samtidigt. På en och samma dag kan vi välja att titta på utställning med någon tygkonstnär, äta varsin räkmacka i någon trevlig hotell-lobby och sen älska någonstans där man kanske inte får.
Vi ser gärna att du på fritiden vill vara med och driva på att ett Tove Jansson-monument byggs.

Arbetet kräver att du är tillgiven, vill göra saker tillsammans men också att du är självgående och inte har problem med att man ibland vill vara ifred.
Det är meriterande om du har viss erfarenhet av "den ledande rollen". Vi ser också helst att du har god pc-vana (chatting, mailing, twitting, surfing, googling mm). Dina kunskaper om konsthantverk, konst och smyckesdesign bör vara mycket goda. Ditt intresse och din kunskap för andra kulturers matkonst bör vara "något i hästväg". Vi äter flera gånger om dagen. Ibland länge, ibland i all hast, ibland alldeles tysta, ibland fulla av idéer, visioner och önskningar.

Dina arbetstider är till största delen hela dygnet och du bör vara beredd på att åka på konsthantverksutställningar runtom i landet och varstans i världen.