lördag 17 oktober 2009

Och på torsdag kommer art director Ruth "Rut" Ansel till Stockholm, Stockholm stad i världen!


Ja, väldigt snart, närmare bestämt på torsdag, kommer Ruth "Rut med ett h på slutet" Ansel (som varit en riktig pingla och nu är en tjusig lady) till Stockholm, Stockholm, stad i världen, Stockholm, Stockholm världens stad!

Och vad ska hon hitta på här då??! Jo, hon ska prata, prata!! Om Vad då??! Jo, kanske hur det gick till när hon gjorde briljant design till Harper's Bazaar på sextiotalet, New York Times Magazine på sjuttiotalet och Vanity Fair på åttiotalet! Och hur gärna vill man inte lyssna till det? Exakt!

Och före och efter kan man dricka alkoläsk, röra lite försiktigt på kroppen i nån slags takt och kolla på designintresserade killar!

Så köp en biljett hos tjejerna och killarna på Ticnet så kan vi prata eksem och laktosintolerans (eller vad man nu pratar om när man minglar) på Moderna Museet på torsdag!
Och påminn oss om att vi inte får fråga fröken Ruth vad hon har under blusen, vad det är som putar ut!

Och vi bara måste tillägga att det i höst kommer att komma en fantastisk liten bok om och med Ruth framtagen av designbyrån Hjärta Smärta (som också är de som lyckats få hit Babe Ruth). Och vet ni vad? Det är vi som förlägger det lilla mästerverket! Hur glada är vi inte för det?! Ja, ja, mer om det lite längre fram en annan dag.