fredag 9 oktober 2009

Hög tid att anmäla sig till årets upplaga av White Guy!


White Guy som utkommer årligen är en heltäckande kartläggning av landets intressantaste medelålders gubbar. Drygt 500 noggrant testade och utvalda gubbar sällar sig till skaran som rekommenderas. I guiden hittar du all upptänklig praktisk information och en recension av varje medelålders gubbe. Lättfattliga kartor visar vägen till rätt gubbe för varje tillfälle.

Vill du vara med i den kommande upplagan måste du skicka ditt material snarast. Vad vi vill ha av dig är en relativt naken bild på dig själv och uppgifter om längd (på allt), vikt, hårmängd, egenheter, mm.

Tänk också på att vi ger ut en limiterad upplaga av boken, med bild av dig i skala 1:1! Den limiterade bokens mått är 54x80 cm, så tänk på att du måste vara en liten skit för att få plats.

Detta är det perfekta forumet för alla gubbar som vill komma i kontakt med unga tjejer, då boken delas ut gratis på landet samtliga skolor.
Boken ger tjejerna möjlighet att kolla av hela utbudet av gubbar, och har du en skön profil som passar deras "lifestyle" så kontaktar dom kanske just dig fortare än du anar!