torsdag 22 april 2010

Franska Vogue, ett helt vanlig majnummer tio år efter millennieskiftet! Först känns det underbart, sen plötsligt känns det inte alls underbart!


Så, vad tycker ni? En dag gick vi där med vår kamera på magen och så kände vi plötsligt att vi ville ta en fin bild av några människor. Vi tänkte länge, skulle vi ta en fin bild på några killar eller skulle vi ta en fin bild på några quinnor? Hmmm, vi tänkte länge, men till slut bestämde vi oss för att ta en fin bild på några quinnor, så då slog vi en signal till våra favoriter Meryl, Julianne och Kate och dom kunde komma på studs! Och dom tog med sig några friends också.

Sen blev det lite tryckfel på omslaget för nån råkade skriva "Bono" nere i ena hörnet, ha ha!
Ja ja, sånt händer.

Men vänta... quinnorna, varför har dom på sig fula t-shirts som det står "Red Hot" på ? Va? En Bono-kollektion?? "Red Collection"?? "Bobbo" tyckte det var bra om det stod "Red Hot" på deras t-shirts alltså? Varför fick "Bobbo" tycka det? Vad gör han här, i och på franska Vogue? Ja, ja, visst, "kompis" med Penlope, men vadå? Kan ingen göra nåt?

Vi har valt att sudda bort den texten på tröjorna, det var det minsta vi kunde göra även om vi också hade velat ersätta dom fula v-ringade t-shirtsen med nåt tjusigare, typ nåt värdigt härifrån, där vi är på väg att förköpa oss totalt dagligen tills vi inser att allt faktiskt inte går att köpa och det lite mer grundläggande problemet att, ja, ni fattar...

Så, snälla någon, hämta nåt transportmedel nu och kör bort honom. Ja, nu. Och se till att han tar med sig sina fula glasögon också.

Men nu lugnar vi ner oss och ta och titta på bilden en stund.