tisdag 31 mars 2009

Några enkla tips ifall du ska t ex på möte, skaffa nytt jobb eller träffa nån du knappt känner!


1. Börja med att tvätta dig och var då helt naken för att vara säker på att det rengöringsmedel du använder verkligen "biter". Gör det gärna upprepade gånger för att vara riktigt säker (vilket man i och för sig aldrig kan vara) på att du blir verkligt ren.

2. Var trevlig. Riktigt trevlig. Men inte alldeles för trevlig. Utan lagom utan att vara tråkig men heller inte hysterisk. Lagom är bäst. Men inte för lagom.

3. Ta gärna med nån slags present. Det kan var något du tyckte om som barn, men som nu är trasigt och som du inte bryr dig om längre. Eller så kan det vara nåt från nåt museum som du inte betalt för, det kan vara samlag, det kan vara tre små rätter, det kan vara värdefullt "gräs", det kan vara vad som helst, men det totala beloppet bör inte understiga 2.500:-. Om du säger att det är en "vinst" så får personen i fråga betala eventuell vinstskatt själv, den ska du inte behöva befatta dig med.

4. Ring gärna dagen innan ert möte och säg att du "uteblir", men kom ändå. Då brukar personen ofta bli positivt överraskad.

5. Var inte dig själv, det är du så ofta ändå. Var nån annan. 

6. Tänk på samlag hela tiden. Det personen i fråga säger har ändå sagt många, många, många gånger förr.

7. Gå därifrån mitt i en mening. På så vis skapar du ett intresse kring dig och din person.

8. Prata gärna konstigt, sluddrigt, väldigt högt eller inte alls. På så vis skapar du ett intresse kring dig och din person.

9. Erbjud gärna dina "tjänster" i stort. Ta med dig "bra-att-ha"-grejer, t ex WC Anka, kondomer, kontanter och nåt slags "röka". 

10. Titta ALDRIG personen i fråga i ögonen. Det betyder otur och du kan dö.