onsdag 11 mars 2009

Jag, Rosen Med Vackra Blad!


Ja, det är en sak jag glömt att nämna, att här på kontoret kallas jag Rosen Med Vackra Blad. 
Men det var inte det jag ville prata om, utan jag ville prata om slarvapor. Jag blir så förbannad på dom, slarvaporna! 
Jag skulle plocka fram och slöläsa några väldigt intressanta Gratistidningen Metro-artiklar som jag klippt ut, klistrat in och samlat i en fin pärm. Gratistidningen Metro är en väldigt välkriven daglig skrift som jag klippt ut många intressanta artiklar från, vilka jag ofta plockar fram och slöläser. Men nu är det nån av dom där slarvporna som lånat just dom där fina artiklarna jag skulle plocka fram och slöläsa! 
Var gör dom av alla saker och grejer och prylar, slarvaporna?! Är det så svårt att förstå att var sak har sin plats?! Ja, det säger jag ofta här på kontoret, att var sak har sin plats! Men det är ingen som lyssnar. Se bara här vilken ouhärdlig röra som råder. Allt på grund av alla dessa slarvapor! 

Och nu undrar ni vem mannen bakom mig är? Ja,det gör jag med, men jag har aldrig kommit mig för att fråga, han verkar så skötsam och trevlig men hjälplös. Ja, han saknar underliv och kan inte annat än att stå där på hyllan. Bara en väldigt sjuk och förbannad människa vet hur han kom dit och hur det blev som det blev.