söndag 1 mars 2009

Jaha, ny vecka snart igen.


Och här sitter vi igen hela gänget +3. Plus tre? undrar du. Jo, vi känner att vårat gäng är inte det optimala gänget, utan det skulle kunna bli så mycket bättre är vi alla rörande överens om. 
Tjejen i vårat gäng heter Ifrah (jag brukar kalla henne Siffra). När vi är för oss själva brukar det vankas kladdkaka och vi båda drar våra strån till stacken. jag knäcker ägg och hon vispar.
Nu har gänget lyckats fixa rum på ett äldreboende. Vi har kul tillsammans. Inte jätte, men ganska. Det kan alltså bli roligare. Därför +3. Alltid när vi träffas har vi med oss tre stora tavlor föreställande några personer som vi inte känner, men som ser ut som om dom skulle kunna göra det roliga roligare.

Vi tycker alla att det är kul med ungdomar. Skulle vara kul om några sådana kom och hälsade på. 

Vi är också väldigt sugna att "ligga bakom" ett projekt. Lite som öron i väggen. Man är där nånstans bland "alla", men man är inte i vägen. Man är i väggen.

Vi är ett gäng på fyra killar, en tjej (+3), som har kul tillsammans. Vi har lyckats fixa rum på ett äldreboende. Vi vispar ägg och gör kladdkaka. Det finns massa saker vi länge tänkt göra. Mycket blir aldrig av. Vi tycker det är kul med olika generationer. Vi är sugna på ungdomar, kladdkaka och väggen.