torsdag 25 mars 2010

Nytt koncept: Ann Tricot - kött och kläder!Nu breddar vi oss och lanserar nya varumärket Ann Tricot! Det är en fräsch line framtagen av just Ann Tricot, en av de yngre killarna här på kontoret (som också jobbar som discjockey, vaktmästare och flyerdesigner vid sidan av bloggen).
Under labeln Ann Tricot kommer du hitta utvalda produkter inom kött och skönt mode.
Ann (som för några år sedan var inne på att utbilda sig till narkosläkare men sedan sadlade om till bloggare och klädintresserad) förklarar:

"Vi har här på bloggen länge saknat en label som jobbar lika tätt med köttindustrin som med de bästa skräddarna. Därför startar vi nu Ann Tricot. Här kommer du hitta superläckraste topparna och de möraste köttbitarna. Då vi tycker det är lika kul att steka kött som vi tycker det är skoj att klä på oss kläder, så känns detta bara naturligt och väldigt 'äntligen'."

Vi jobbade länge på att ha en store på Skånegatan i Stockholm, men jösses vilka hutlösa lokalhyror det var där! Så istället har vi supercharmiga lokaler bara 25 minuter från Globen. I affären jobbar flera klädintresserade och matglada killar och tjejer som guidar dig i kläd- och köttdjungeln.
Välkommen!