söndag 14 mars 2010

Isse Bonita: Den gångna veckan


Tjena, Isse här. Tänkte det kan vara bra för er läsare, vanligt folk alltså, att få veta vad vi gör här på kontoret under veckorna, att ni får en liten inblick i arbetet som läggs ner för att få ihop ett litet inlägg här på bloggen. Så från och med idag kommer det alltså bli ett litet veckobrev här på bloggen.

Vi började veckan i rörelsens tecken, efter att ha sprungit runt och lekt tigrar och lejon (en av killarna hade sett nån grej på Teater Lacrimosa som var "jävligt inspirerande") inne i redaktionsrummet där de nyaste bloggarna, "blåbären", fick möjlighet att dansa och spela boll (eftersom jag, "chefen", var iväg på "lödningsgruppsmöte").

Tisdagar är planeringsdag och då var vi ute på gården tillsammans och lekte i snön och spelade fotboll.

På onsdagen och torsdagen arbetade vi med citroner som vi tänkte kunde vara ett bra bloggämne. Men vi kom inte på nåt kul at göra med citronjävlarna. Vi planterade ett gäng frön och under tiden lyssnade vi på Stone Roses. Detta tog som sagt två dagar i anspråk. På torsdagen skickade vi iväg en av de nya killarna att köpa en citronkaka nere i affären. Vi slängde in den några sekunder i mikron, vilket fick det att dofta nybakt.

Resten av torsdagen lekte vi "raketmänniskor". En av de nya killarna hade planterat lite olika grejer som nu hade börjat växa rätt rejält.
Vi smakade.
Det kändes bra.

På fredagen tog vi alla en promenad runt kvarteret, men det var rätt tråkigt faktiskt, hände inget speciellt alls.
Alla köpte cigg och sen gick vi tillbaka till kontoret.
Vi försökte skriva lite blogginlägg men det "ville sig inte" riktigt.

Jag kokade pasta till hela gänget. Alla svullade och ketchupen tog slut.

En av de yngre killarna på kontoret "kom igång" och började "lira" gitarr och skrev sen några bra inlägg om melodifestivalen men sen kraschade hans dator så det blev inget med det.

Innan vi skildes åt strax efter lunch käkade vi frukt och drack några bärs. Vi spelade lite congas och den snygga, unga killen sjöng en ny låt hans skrivit som jag tror hette "Fågelsången". Lät lite Stone Roses, faktiskt.

En ganska bra vecka.
Och det känns lite vår i luften.