måndag 22 mars 2010

Nu har vi startat skivbolag!


Musik är en källa från vilken man kan plocka dom starkaste och mest koncentrerade känslouttrycken, därför har vi startat skivbolag. Skivbolaget har fått namnet Finsk Musik för vi kommer nog mest ge ut finsk musik eller musik som känns finsk.
Först ut är en helt suverän kille vi träffade när vi tog båten till just Finland för ett tag sedan. Ressu Redford heter han (väldigt vanligt namn i hela Finland) och han är bäst på att leverera kärleksmusik men han sa samtidigt ifrån inför "släppet" att han vill inte göra nån jävla kärleksskiva, så därför valde han att titulera skivan "Olla allt på Ikea". För är det nåt han hatar så är det Sverige och svenskarna och då får Ikea representera Sverige och svenskarna, därav titeln.
Släppet känns hursomhelst bra. Ressu är trevlig och produktionen modern, känslig och lite lagom vågad. Dessutom är han väldigt, väldigt lik Paul Young. Vi hade en kille tidigare här på kontoret som också var väldigt, väldigt lik Paul Young, men han slutade tyvärr och jag hann aldrig komma honom "tillräckligt" nära. Nu känns det som att det finns nya möjligheter.