onsdag 2 september 2009

Nu byter vi inriktning. Eventuellt.


Häromdagen hade vi stormöte här på kontoret. Jättejättetrevligt. Vi fikade tillsammans hela gänget. Många drack kaffe, några drack te. En av de nya killarna hade med sig bullar han köpt för halva priset! Ganska goda, helt klart.

Sen var det en av de allra nyaste killarna som presenterade en ny inrikting för bloggen. En idé som hade arbetsnamnet "Den justa svensk hiphop-bloggen". Spontant jublade vi hela gänget, för det är kul när någon kommer med idéer.

Men efter ett tag undrade vi, varför svensk hiphop? Är inte svensk discomusik gladare? Men då sa han att "vi ska skriva om svensk hiphop som handlar om kamrater och om att knyta kontakter, typ nätverk. Och om försäljning och hiphop som handlar om att tillhandahålla ett brett sortiment till lägsta tänkbara pris. När man inom svensk hiphop är en av prispressarna. Det är sånt vi ska skriva om."
Vet inte om vi blev klokare av det, men vi jublade för det är kul att vara en sån härlig blandning av killar och tjejer som vi är här på kontoret.

Sov för övrigt hos Kjell, som han heter, den natten. Han och två glada invandrare är ett härligt nytillskott här på kontoret. Dom kallar sig Kjell & Company och jag tror vi kommer att höra mycket från dom i höst!