måndag 21 september 2009

Den rätta liggmusiken!


Vad man har i hörlurarna när man har samlag kan avgöra helt hur samlaget går. Gillar man inte låtarna eller kanske glömt Ipoden hemma, kan det vara skillnaden mellan att orka med ett stenhårt samlag och att avbryta halvvägs och gå hem.
Musiken blir nästan som en "peppande" samlagskompis!

Traditionellt brukar folk lyssna mer till rock då dom har rejält sex och pop då de typ hånglar eller inte går hela vägen, men det är givetvis en smaksak.

Även låttexten kan vara viktig. Med texter som som "you can do this" och "work harder" blir man "peppad" och kan "pippa" bättre.

Det gäller också att ha rätt tempo på sin musik så det även passar den man ligger med. Det är bra att ha en låt med högt tempo om det handlar om "snabbsamlag" och kanske lite lägre tempo om man vill ha det lite "utdraget".
För att veta att man ha rätt tempo kan det vara bra att ha ögonkontakt med "ligget", för ögonen visar tydligt om han eller hon tycker att samlaget går bra.

För att veta om man har rätt tempo kan man också räkna låtens bpm, beats per minute. Är man osäker på vad en låt har för bpm kan man räkna antalet basslag under 15 sekunder och sedan multiplicera det med fyra.
Till hårt och snabbt sex bör låten ligga på 140 till 170 bpm. Till lite lugnare, lite mer normalt samlag passar 130-140 bpm.
Det kan också vara klokt att se till att bägge parter "kör" på samma bpm, då detta leder till ett mer "harmoniskt" samlag.

Avslutningsvis några lämpliga låtar för olika samlagstyper.
Hårt och snabbt samlag:
Last Day Alive, E-Type (142 bpm)
Skateboard, Magnum Bonum (158 bpm)
Roses Are Red, Aqua (141 bpm)

Normalsamlag:
In Tango, In-Grid (132 bpm)
Born To Be Alive, Patrick Fernandez (131 bpm)
Temple of Love, BWO (128 bpm)

Slösex:
Good Luck Charm, Elvis Presley (120 bpm)
Could You Be Loved, "Bobban" Marley (104 bpm)
Moviestar, Harpo (119 bpm)

Nu vet ni hur det funkar, så nu är det bara att "ligga på och ligga i"!