torsdag 10 februari 2011

Quinnan, inte låten

Alltså, vi älskar verkligen låten, alltså den där låten, men nu går den oss verkligen på nerverna! Ja, den har banne mig gjort oss nervsjuka! Därför måste vi lugna ner oss en smula eller låta det hetta till eller vilket som nu är bäst.
I alla fall, för att liksom skjuta fokus från låten till quinnan, så rotade vi fram våra allra bästa bilder på quinnan, inte låten som vi av en händelse hade liggandes i lådan. Vi satte oss tätt, tätt hela gänget och räknade: "en bild, två bilder, tre bilder, fyra bilder, fem bilder, sex bilder, sju bilder!" Sju bilder hade vi på quinnan, inte låten, som vi alla tyckte var riktigt superfina!
"Vad ska vi göra med dom, vad ska vi göra med dom", ropade vi i munnen på varann, alldeles yra och lyckliga, men också, som sagt, lite nervsjuka. Efter visst tumullt, så kom vi fram till att vi skulle limma fast dom nånstans på nätet!
Så vi hjälptes åt att klippa dom fina och att sen limma fast dom på lämplig plats på nätet där man ju hänger mest hela tiden. Och vi vet ju att det är många andra som också hänger på nätet, så om vi placerar dom fint utklippta bilderna på quinnan, inte låten, så är det ju så många fler än bara vi som kan titta på dessa sju superfina bilder på quinnan, inte låten! Och det tyckte alla var jättejättebra så vi skred till verket!

Och nu finns dom alltså där, där ute på nätet! Sju superfina bilder på quinnan, inte låten!
Och vi känner oss faktiskt redan lite mindre nervsjuka! Gud, vad skönt!