lördag 16 januari 2010

Bianca Jagger! Igen och igen och igen!
Ja, vad vi pratar och pratar om Bianca Jagger. Men vad annat ska vi göra?! Om vi inte pratar om Bianca så pratar vi om Jerry Hall, så vad är skillnaden?!

Men, i alla fall, vad vi vill slänga in "en liten parantes" om är, världens bästa nummer av Andy Warhol's Interview med så mycket Bianca att det räcker till hela familjen! Har du inte september 1975-numret så har du ett och annat att tänka på under 2010. För liksom, hur tjusig får man vara egentligen?! Hur ska vi kunna sköta våra dagliga sysslor med såna här tidningar omkring oss?!

Här hänger hon runt med Gerald Fords son Jack och dom lallar omkring i Vita Huset och hela artikeln löper över sjutton sidor plus omslag och så mycket mer kan väl en vanlig människa rimligen inte begära. Möjligen då att man även skulle få sjutton sidor med Jerry Hall, men som vi alla vet så kan man inte få allt man pekar på! Dock får man lite Jerry Hall, även om hon vid den här tiden stavade sitt namn Gerry Hall och var bara sexton år, men lång som attan. Hon är i detta nummer månadens View girl, tidningens stående öppnare i varje nummer som även innefattar lika viktiga Inter man.