onsdag 8 april 2009

Ny produkt i vårt lifestyle-sortiment: Stor-doning-skylaren!


Minns du de gamla fina plastsfodralen som farmor och farfar brukade sätta kring sina kära LP-skivor? Nu i dessa tider när alla har sin musik på minidisc, ligger plasfodralen i drivor runtom i världen till ingen nytta. 
Tills nu.

Samtliga män här på kontoret har ganska rejäla "doningar" och det är vi stolta och glada över. Det är "doningar" som inga jeansbyxor helt kan dölja. Dock finns tillfällen när man inte vill att den ganska rejäla "doningen" ska fånga all uppmärksamhet. Därför har vi tagit fram Stor-doning-skylaren! Cirka 30 LP-plastfickor trädda på ett schysst snöre. Du knyter det lätt runt midjan och skyler därmed "doningen" och har dessutom fått en accessoar som känns rätt i såväl skogen som på puben. 

Stor-doning-skylaren kostar inte många kronor. Lägg pengar i en flaska med oerhört välsmakande olivolja från Kalabrien. Lägg flaskan i en säck som inte ser mycket ut för världen. Placerar säcken, flaskan och pengarna söder om söder, men inte för mycket söder om söder, utan lagom mycket söder om söder.