onsdag 25 maj 2011

Avrådan från att besöka bloggenMed anledning av att flera anställda här på kontoret den senaste tiden har nynnat på ett större antal The Beatles-låtar, avråds alla från att besöka bloggen tills läget stabilserats. Alla inom en radie på 80 km från bloggkontoret uppmanas att lämna området.

Enligt uppgift så ställer flera anställda om sina jobbrutiner och jobbar från annan ort eller hemifrån. Alla som vill besöka "nätet" bör därför se över sina möjligheter att "gå ut" på internet via annan hemsida än pillsthrillsandbellyaches.blogspot.com.

Sedan igår avråds man tills vidare från icke nödvändiga besök på sidan. Beslutet att skärpa avrådan fattades då en anställd nynnade på den lite gungigt rockiga låten Get Back. Tidigare har man nynnat på låtar som Penny Lane, Eleanor Rigby och Yesterday.

Fram till igår har bloggkontoret tagit emot cirka 500 samtal från allmänheten om effekten av nynnandet på The Beatles-låtar. De flesta som ringer är allmänt oroliga för gubbnivån.

En annan fråga är varför ledningen inte uppmanar till att ingen under några som helst omständigheter får lyssna på, nynna på eller prata om The Beatles-musik.
Bloggens modebloggare har påverkats i långt mindre utsträckning av nynnandet än bloggens så kallade "allmänreportrar".

Inga uppgifter om skadade eller omkomna förekommer. Personer med anhöriga som jobbar på bloggen eller besöker bloggen då och då och som är oroliga, kan kontakta en tillsatt krisgrupp. Ingen i denna krisgrupp vet överhuvudtaget vilka The Beatles är, vilket garanterar att alla som kontaktar krisgruppen, inte kommer att utsättas för nynnande eller nåt prat om The Beatles.

The Beatles är också kända som Liverpoolkvartetten.