tisdag 15 mars 2011

Typisk rockstjärna skjuten



En typisk rockstjärna blev vid tvåtiden i går eftermiddag skjuten på Södermalm i Stockholm. Han bar en tuff jacka i mjuk skinnimitation med dubbelstickade sömmar, dragkedja och liten ståkrage samt applikationer på axlarna, fyra infällda fickor varav två med ficklock, ärm med manschett och tryckknapp, en innerficka, längd ca 65 cm i stl 48, foder av 100% polyester. Skontvätt 30º.
Unden jackan hade han en t-shirt med tufft tryck fram, sömmar i kontrastfärg på axlarna, i ärmslut och nederkant, längd ca 76 cm i stl 50. trikå av 100% bomull. Tvätt 40°.
Nertill bar han jeansbyxa i klassisk femficksmodell, linning med hällor och gylf med dragkedja, denim av 100% bomull, tvätt 40°.
På fötterna hade han en läcker streetsko av mockaimitation och mesh med detaljer i lack. Foder och innersula av textil.

Skottlossningen skedde i anslutning till ett café som serverar mackor, sallader och enklare rätter såsom bakad potatis och pajer.  Stämningen är urban och mysigt stimmig och hur högtalarna ljuder mestadels "rock". Öppet alla veckans dagar till klockan 20 förutom söndagar då dom stänger klockan 18.

Den typiske rockstjärnan blev skjuten i foten och var helt klart vid medvetande när han fördes med ambulans till Karolinska universitetssjukhuset. Han hälsade att det gjorde "superont".