onsdag 16 mars 2011

Nere på "stan" med Madonna

Jaha, då var det Madonna-dags igen.
Härligt, säger hela gänget i kör!

Såklart oundvikligt, för vi hittade nämligen den finaste bunten i hela världen med Madonnabilder tagna av Richard Corman en gång för länge sedan (1982).
Det var killarna på Out som var supergulliga och samlade skiten åt oss. Vi säger tack, tack, tusen tack, för vi blir så lyckliga av att se att även Madonna redan då, en gång för jättelängesen, visste att det fräckaste i världen är att strolla omkring på stan med små, söta, välklädda kids.
Och en ghettoblaster.
Såklart.
Men i detta fall så räckte det med en liten, liten "bandare". Huvudsaken är ju att man har möjligheten att lyssna på "schysst" och "skön" musik ute på "stan".

Och när man strollar omkring på "stan"kanske man sätter sig ner och pratar om ditt och datt med några gulliga gubbar och sen går går man kanske hem och kokar lite vatten till sin neskaffe.
Och sen ut på "stan" igen.
Såklart.
Kanske man då sätter sig på sin lilla pinnstol i ruinen och bara "fnular". Sen strollar man vidare och kanske tar sig nån "schysst" dricka när man står och tar igen sig i någons fina buske.

Och bilderna får oss att minnas alla våra lättklädda, galna och lyckliga denimshorts-kvällar med Jellybean på Funhouse på 526 West 26:e gatan, när vi dansade till Man Parrish! Looking From a Hilltop! Connie Case! Let The Music Play!
Ja, det var tider.

Och ja, vi tycker nog att Madonna är det allra, allra, allra bästa som någonsin funnits i hela världen.

Året var, om vi förstår det rätt, 1982.