tisdag 1 mars 2011

BikrambloggaVi har pratat om det här nu på kontoret och jag har kommit fram till att vi "skiter" i det där med twitter. Det är för nytt, för snabbt och för få ord.
Istället ska jag alldeles strax gå ner och meddela alla de andra här på kontoret att vi från och med imorgon istället helt kommer att gå över till att bikramblogga!

Bikramblogging är en form av helt vanlig blogging men består av massa så kallade "asanas", alltså kroppsrörelser, som idag ser likadana ut som de gjorde för flera tusen år sedan när man stenbloggade! Helt otroligt, faktiskt!

Det speciella är urvalet av rörelserna tillsammans med sammansättningen, en enorm värme och luftfuktighet  i lokalen.
För att få till rätta värmen i våra lokaler, har vi numera dubbla elleverantörer!

Bikramblogging är utformad för att värma upp och stretcha muskler, leder eller faktiskt vad som helst, i en viss ordning för att få bästa effekt med dina inlägg.
Bikramblogging förebygger, underhåller och rehabiliterar även, i förlängningen, din och andras hälsa. Det tycker vi är schysst.

Vad som gör bikramblogging unikt i jämförelse med vanlig blogging, är att denna serie av "out-of-the-blue"-inlägg, görs under 90 minuter i ett uppvärmt rum (48-60 grader). Värmen främjar bl a kroppens rörlighet, avgiftning samt stretching och påverkar framförallt inläggets karaktär. Det blir rätt "flummigt", fast på ett "positivt" sätt.

Bikramblogging är rigoröst, men varje stavelse i varje inlägg är utformad för att på ett "fräscht" sätt förlänga och liksom "öppna upp" blogginlägget, som en förberedelse inför nästkommande blogginlägg.

Denna serie av blogginlägg förflyttar dessutom "sköna" och postiva ordsammansättningar till hela "nätet", till alla världens organisationer och företag. Detta för att återställa "nätets" balans och för att få alla system att fungera så som dom ska "funka".

Bikramblogging kombinerar koncentration, "spattighet", tålamod, rastlöshet, beslutsamhet, obeslutsamhet, flum, sex och självbehärskning vilket resulterar i en ökad "positiv" mental oklarhet samt i vissa fall ökad "positiv" stress.
Andra effekter av regelbunden bikramblogging är bl a "positiv" yrsel, "positivt" illamående, "positiv" ångest, "positiv" olust, "positiv" kollaps och "positiv" negativitet.

Alla människor kan bikramblogga (tror jag). Ung som gammal, sjuk som frisk, mjuk som stel, stark som svag och nybörjare som avancerad.
Alla bikrambloggar så klart utifrån egen förmåga, men tillsammans på ett och samma kontor. För att få ut det mesta möjliga av sin bikramblogging handlar det inte om hur ”perfekt” man kan blogga, utan det handlar om att utifrån sin förmåga göra det bästa man kan och helst ska man vara allra bäst.