torsdag 14 oktober 2010

Femmes-böckerna, serien som Kungen älskar!

Ja, nu är det verkligen höst. Och vad är väl bättre då än en hög med böcker?! Till råga på allt splitternya böcker i Hjärta Smärtas Hall of Femmes-serie, utgivna på gayhetrolesbbimetroförlaget Oyster Press. Såväl personalen på förlaget som böckerna luktar mums och smakar mumma! Mamma och pappa älskar dom, snuten rekommenderar dom och Kungen har flera gånget sagt att Hall of Femmes-böckerna är de enda böcker han verkligen fattat nåt av och att han läste dom som mycket liten (fast där känner vi nånstans att han blandar ihop allt ganska tokigt)!

Så.
Nu kommer alldeles strax två nya titlar i serien. Dels en om Lillian Bassman (redaktör: Ika Johannesson), dels en om Carin Goldberg (redaktör: Maina Arvas). 26 november finns dom färdiga att köpa, tjacka, snatta och läsa, läsa, läsa och tittta, titta, titta och sen lära sig utantill (så att man har nåt att tänka på när man drar på tågluff i januari).

Och sen kommer så klart, som ni ser, ännu fler böcker i serien. Men det är en annan historia. Nu går vi och lägger oss istället. Kom, av med strumporna, så myser vi lite.

Så klart vet ni att Hjärta Smärta är "killarna" bakom projektet. Att Oyster Press är ett bokförlag för killar och tjejer och att Hall of Femmes-killarna har en blogg (som det är ganska lugnt på just nu, men som vaknar till liv, då och då när dom blir sugna på en riktig litterär karl).