måndag 30 augusti 2010

Kontorskalendern "Stock 2011" nu till försäljning!


Nya killen här på kontoret kom tillbaka från sin semesterlånghelg i Frankfurt och bar på flitens lampa! Ja, och kameran också, så klart. För han har plåtat hela gänget här på kontoret de senaste månaderna och har nu plockat ut de finaste bilderna till vår årliga kalender, Stock 2011. Temat för årets kalender är "samtal" och det tycker vi han har fångat fint i kalenderns samtliga "verk".

Samtal kan ju vara så mycket. Det kan ju till och med vara frånvaron av samtal! Att säga nej till samtal är ju i högsta grad ett slags samtal.
Att ta på sig en cowboyhatt är ett slags inbjudan till dialog och att lägga sig lättklädd tillsammans med en fin kille i gräset och samtala är ju i mångt och mycket att... eh... prata med en snygg lättklädd kille i gräset. Samtal helt enkelt.

Kalendern består av månaderna januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober och november. Till december hittades ingen lämplig bild, då alla var så pass lättklädda och det rimmar inte så väl med vädret i december.
Dessutom heter "september" "oktober", men då dom två månaderna är relativt lika varandra, ska det inte vålla några större bekymmer. Om du får problem med det så går det bra att ringa oss, så ska vi se om vi kan lösa det. Vi skulle kunna kolla i nån korrekt kalender som nån här på kontoret kanske har. Men som sagt, det ska nog inte bli några problem.

Tyvärr kom inte min bild med. Han sa flera gånger under fototillfället att "oj, vad du är... vad du har mycket på dig, ska du ha på dig allt det där på bilderna?", men jag förstod inte vad han menade för jag var ju spritt språngandes naken.
Men han ringde faktiskt igår och sa att bilden nog kan komma med nästa år för då är det skottår och då finns det ju lite mer plats. Det tyckte jag var snällt.

"Stock 2011" finns att köpa nu.