måndag 31 augusti 2009

Vi testar indiantröjor!

Nu när det börjar gå mot höst då brukar vi alla dra på oss en fin indiantröja. Men indiantröjemarknaden är som vi alla vet, en riktig djungel. Så vilken är marknadens bästa indiantröja? Vi har testat de tio mest populära!

10. Det här är egentligen en indiantröja som har allt: En rejäl indianman, snygga fjädrar och en hyfsad häst. Dock faller allt på att "pållen" har en jättekonstig ring runt (åtminstone) ena ögat. En del av fjädrarna i skruden ser också lite "hängiga" ut. Och den mossiga, flammiga gröna färgen på själva tröjan är närmast oacceptabelt. Ingen indian ser bra ut i grönt! Motsvarande bleka människor i gult.

9. Här är ett kul och modernt inslag i utbudet. En indiantröja med klar ekologisk touch (och därmed också feminin?). Helrätt på så sätt att indianer var först i världen med ett helt ekologiskt sortiment bland hel- och halvfabrikat!
Dock är bilden helt orealistisk då kvinnan svävar en bit ovan marken.
Sen är det konstigt med sol och måne samtidigt.

8. Okej, snygg skrud. Men indianer kör inte motorcykel. Indianer rider häst.


7. Den här är läcker! Skitsnygg indiantjej i väldigt snygg mocka. Fyra vargar är dock tre för mycket. Oavsett vad man tänker sig.

6. "Flummig" sa hela testpatrullen spontant i kör. Och ja, den är väldigt flummig. Otydligt vad dom "håller på med". Sitter dom verkligen bara och "snackar"?
Känns väldigt mycket som en festivaltröja och därmed också som en sommartröja.
Dock gillade alla den snygga bruna färgen!
Men till nästa gång, en tydligare gruppbild, tack.

5. En het tröja! Skön kvällsstämning. Men, och detta är ett stort men: Väldig oindianig text nedtill på tröjan! Synd, annars var detta en favorit bland hela gänget.

4. "Snygg" sa flera i testpatrullen. "Amerikansk" tyckte några. Synd att det där djuret står framför indianmannen och att man mest ser stjärt.
Sen tyckte hela gänget att Copyright var ett konstigt indiannamn. Slarvigt!

3. Grymt snygg! Kändes lite som att liksom kliva in i ett djur! Var länge en vinnare, men lite för abstrakt, tyckte flera i gruppen.
Sen är det lite synd att båda indianerna ser så arga ut. Det kan var ganska vettigt att liksom balansera en arg med en glad.

2. Klar favorit bland de design-intresserade i testgruppen! "Nästan nordisk" tyckte flera. Skön blå färg på indianen, om än lite deppig. Dock känns det konstigt att han har på sig hörlurar.
Och ett indiantryck får aldrig vara på ryggen! Det leder till döden!

1. Oj, oj, oj! Detta är en riktig indiantröja! Snygg tänkande bakgrundsindian. Helrätt indian med ihopfällt paraply i hand ståendes på en indiankulle. Stor tydlig typografi. Bra fjädrar. Snygg skog.
Den definitiva indiantröjan.
Vi bockar och bugar och röker lite pipa.