lördag 1 augusti 2009

Perfekt!


Tjena. Vi är fyra personer som tillsammans utgör ett företag. Vi håller på med allt möjligt. Bland annat har vi köpt en fin modell över nåt slags bostadsområde på Blocket.
När vi skulle bilda företag kom vi fram till att fyra personer var perfekt mängd människor för att bilda ett företag.

Som företag tycker vi mycket om att fotas. Det är ofta som vi vill fota oss själva, ja ibland är det det enda vi gör. Därför har vi köpt en kamera med sån där självutlösare, så att vi alltid är med hela gänget på bilderna.
Enda kruxet har varit är att vi allltid vill ha med kaknästornet på bilderna, för kaknästornet känns lite som företagets femte person (som inte kostar nånting).

Från början var vi fyra andra, fyra ungefär lika långa. Men när vi insåg problemet (att vi alltid ville få med kaknästornet i bild) sparkade vi den fjärde och sökte efter en ny fjärde person. Han eller hon fick vara vem som helst, enda kravet var att han eller hon var väldigt, väldigt kort och nu har vi fått till det så och detta innebär att vi alltid får med kaknästornet på alla våra bilder. Detta är inget som fyran vet om, att han anställdes för att han var väldigt, väldigt kort och inte skymde kaknästornet på bild. Det är ofta, när han, fyran alltså, inte hör, som vi presenterar oss som tre plus en. Men det gör nog inget, han har kul ändå.
Men vi andra har lite roligare.