onsdag 30 november 2011

The Sweetest Perfection (eller varför sa ingen nånting?!)Det blir ibland (dvs alltid) så att tidningsstaplarna växer och blir till skrapor som sträcker sig som slynglar och slampor mot skyn. Det är fint. Men man ser så klart inte innehållet för höjden. Så var det i detta fall. Och som rubriken säger: varför gjorde ingen nånting? Tidningen låg där med lockande västklädd Johhny Depp på omslaget. Mer blev det inte, ligga där var vad den fick göra.
Ni kunde ha skickat en stilig karl på häst med trumpet/saxofon i högsta hugg på vilken/vilka han kunde ha spelat fram meddelandet: "Män och Quinnor, kolla in uppslaget 162-163 i novembernumret av Vanity Fair! Där står Courtney Love, tjusigare än absolut någonsin i hela sitt och våra liv, på trappen till Clivedon House i Buckinhamshire! Och som om det inte vore nog så syns tre utspridda vita kaniner som tittar förvirrat och blygt åt alla väderstreck! Och det ska inte finnas en endaste Quinna i hela vår värld som inte ska kräva att få exakt samma uppsättning av Chloé-utstyrsel plus skor och Dents-handskar liksom Van Cleef & Arples-örhängen!"

Som sagt, det var nära ögat att vi missade det finaste vi sett i hela våra liv, men vi redde upp det hela på egen hand.

Jason Bell tog bilden med sin finaste kamera. Och se även till att titta på hans stiliga film från samma tillfälle, med massa Courtney at her best.