torsdag 17 november 2011

Rekordmagasinet
Egentligen tycker vi det är ganska fjantigt att göra världens största magasin. Dock tycker vi det är roligt att se den "mindre snygga" Guinness World Records-loggan i Visionaire-reklamfilen för senaste utgåvan, Larger Than Life, som är just världens största någonsin. Det roliga är liksom att lusten att tjonga till ett världrekord plötsligt blir så pulserande kraftigt att man säger tjo och tjim nu springer vi in i Guineess rekordbok, gärna på samma sida som den gubben med den kraftigaste benstommen någonsin. Och snälla kan ni skicka eran fina världsrekord-logga som jpg, så kan vi "applicera" den lite här och var.

Standardversionen mäter 91x126 centimeter (redan där världsrekord). Sen superfjantade dom sig med att göra en limiterad och ännu större version som mäter 147x200 centimeter. Och fin sydd rygg har den. Haha, superfjantigt! Det tycker vi hela gänget här, liksom morsan, farsan, han med en låda på magen, han som ligger i lådan, dvärgen vi känner litegrann, stenen, saxen, påsen, han som kör bussen och alla dom andra.

Dock 2 så har en av våra favvoquinnor, Sam Taylor-Wood, tagit en väldigt, väldigt fin bild på ett palmträd (änligen!).
Dock 3 så är det ju på omslaget den finaste Lady Gaga-bilden sedan dom släppte Den lilla sjöjungfrun from hell på blu ray disc.
Dock 4 så kunde vi inte låta bli att köpa skiten.

Däremot kan vi inte sluta rodna över hur konsekvent muggig Silveräven Karl "Den har vi tyvärr inte på" Lagerfeld är i sin roll som fotograf, förlåt konstnär, när han sätter igång. Vi har skrattat många gånger åt hans skruttiga böcker, men nu räcker det, tycker vi. Hem och sy lite bekväma byxor i tuff femficksmodell med bra passform istället.