onsdag 12 oktober 2011

En McGrotha med extra allt, tack!

Det kom ett brev till oss. För en gångs skull handlade det inte om att vi skulle hjälpa till med att föra över 50 miljarder dollar via en "halvt" okänd släktings rätt långa och krångliga bankmailadress i Nigeria (vilket är en typ av brev som vi vanligtvis svarar på så gott vi kan med vår knackiga engelska/svenska).
Nej, den här gången var det ett brev från en Mörk, Trevlig och Vänlig Quinna med God Ekonomi och det gällde långt viktigare grejer, nämligen det nyss berörda ämnet kaffeannonser och då närmare bestämt Classics kaffeannonser från vad vi kallar "de gyllene åren" på nittiotalet.

Vi har helt klart varit väldigt, väldigt, väldigt  slappa och inte bemödat oss med att ta reda på att Quinnan i fråga heter Rosemary "Enstöringsmenyn" McGrotha. Vad vi nu fått lära oss känns så klart helskönt i hela kroppen. Som ni ser på flera av bilderna, så delar hon vårt intresse för randigt.
Nyligen fyllde hon 53 och ser mer strålande ut än någonsin. Att vi vill lägga oss ner och "bälja" kaffe med henne tills vi svimmar, visste ni redan.

Tack för hjälpen, säger vi.

Ps. Den kanske inte framgår av bilderna, men Rosemary älskar skaldjur. Ofta och gärna går hon till nåt modernt "diskotek" och "svullar" skaldjur tills hon svimmar. Ds.