onsdag 5 maj 2010

Sommarens parfymer

Känner ni hur temperaturen börjat stiga? Och det beror ju inte enbart på att man sitter och tittar sig blind på Madonnabilder och Michellebilder. Vårsolen gör ju sitt till. Man svettas helt enkelt, vilket leder till att man börjar lukta svett, eller "illa" som bekanta till oss säger. Det vill man inte. Man vill lukta gott. Eller bara lukta.
Vi har rest omkring och hälsat på i parfymfabrikerna och fått lukta på några av vad man tror kommer bli sommarens storsäljare. Här är våra tre favoriter.


Chanel tar ett nytt viktigt steg (möjligen åt sidan) och lanserar rejäla och matiga Chanel Köttsås. Här finns toner av färs, gul lök, selleri, morot, burktomater och stekos. En riktig grillfestvinnare!

Tom Ford har ledsnat på modevärlden och gör nu saker för folket. Först ut i hans nya serie "Sven" är herrdoften "Lasse". Den luktar helt okej men inget särskilt. Kanske lite nyduschat sådär. Förväntad jätttesuccé och vår favorit.

På Diorfabriken var stämningen god och man var hoppfull inför säsongens lanseringar. Men när vi skulle fota deras nya flaggskeppsparfym, som luktade kraftigt, gott och kanske lite säng, blev det kalla handen.

Lansering under första halvan av juni gäller för alla tre produkterna.