onsdag 15 september 2010

Varför vi läser Vogue


För att Kate sitter på en pall på omslaget och för att vi skulle vilja.

För att Moschino har en annons som innehåller randigt och som känns ganska "grafisk" och för att vi skulle vilja.

För att Calvin Klein hittade färgerna vitt och svart och en quinna som var svart och vit och som, turligt nog hade klätt sig svart och vitt och för att vi skulle vilja.

För att Celine annonserar fint med fyra bilder, upplagda på rad med lagom mellanrum, föreställande en svart och vit quinna som turligt nog hade klätt sig i färgerna svart och vitt nästan hela vägen och för att vi skulle vilja.

För att Bruce Weber har hittat ännu ett fint cowboypar med Moncler-jackor och för att vi skulle vilja.

För att man uppe i ett hörn kan hitta tre Felicity Brown-klänningar/-utstyrslar så finfina att vi vill lotta "hela skiten" till alla världens quinnor och sen tillbringa alla resterande dagar tillsammans med alla världens quinnor som fått sig ett gäng Felicity Brown-utstyrslar tillldelade och för att vi skulle vilja.

För att Kate Moss såklart ser strålande ut på massa sidor (tillsammans med behövlig ny typografisk giv för tidningen) och för att vi skulle vilja.

För att en genomsnittlig man byggt en fin "båt"av en gammal kortlek och för att vi skulle vilja.

För att några gamla, småttiga Armanibilder från en tid för längelängesedan, längesedan och inte så längesedan, på kanten av en sida får en att tappa fokus, balans och normalt vett och sen får en att inse att Armani är bäst, ingen protest.

Allt saxat ur septembernumret av brittiska Vogue. Borta från tidningshyllorna vilken dag som helst.