måndag 5 september 2011

Astrid Lindgren-dagen!Äntligen har det blivit dags för vår efterlängtade Astrid Lindgren-dag!
Vi tänkte att vi ses i trapphuset i hennes port, dvs Dalagatan 46 i Stockholm. Tyvärr har vi inte portkoden dit, så då är det väl kanske ändå bättre att vi ses på le Bistrot de Wasahof, som ju ligger "vägg i vägg".
Om vädret tillåter tänkte vi att vi går över gatan och sätter oss på nån av parkbänkarna som finns där. En underbar utsikt över grönska och grus med massa lekande barn, något som nog även Astrid Lindgren såg när hon satt där och säkerligen lät sig "inspireras" av.
Och vem vet, har vi tur så ser vi kanske en och annan Pippi-unge, Kalle Blomkvist-unge, Bullerby-unge, Nils Karlsson Pyssling-unge, Kati-unge, Kajsa Kavat-unge, Mio-unge, Tak-Karlsson-unge, Luffar-Rasmus-unge, Lotta-unge, Madicken-unge, Emil-unge, Tjorven-unge, Jonatan-unge, Skorpan-unge eller Ronja-unge. Dock inget vi kan garantera.

Därefter, om vädret tillät oss att sitta en stund i parken,  går vi tillbaka till le Bistrot de Wasahof och har eftersnack om man önskar det, annars kan var och en sitta och tänka på vad den vill.
Var och en handlar till självkostnadspris och alla dricker bara så mycket dom själva vill. Den som går sist låser efter sig.