tisdag 30 april 2013

Valentino! Som gåva, som film, som idol, som bäst i världen, som lite tokig.























Alltså det bästa vi vet är när vi får saker. Då sätter vi oss på en pinne, tar av oss kläderna (minus sockorna) jublar och hjular och sågar ner oss själva med den obefogat medhavda fogsvansen (och vi faller hårt).
Ren, skär lycka är vad vi upplever, alltså.
Speciellt när det är quinnor och mähn som vet exakt vad som får det att kännas lite extra bra inom och utom oss.

Vad vi ser här ovan är en sådan gåva och bilden föreställer så klart en liten svindlande standard-outfit av Valentino.
Valentino, he knows.
Och har du inte sett dokumentären The Last Emperor (av Matt Tyrnauer) om farbror Valentino, så har du varit dum mot dig själv. Se den nu eller lev resten av ditt lev med vetskapen att du varit alldeles för dum mot dig själv.
Ingen dokumentär har gjort oss så svindlande känslosamma och glada. Han är inte lätt att leva med förstår vi, men väldigt, väldigt fin och extra allt i hela sitt... allt.
Mänsklig värme som vi brukar säga.
Och vill du snacka high-end-mode, så är det läge att göra det i samma veva.
Jisses, liksom.

"Skiten" finns så klart på Netflix och YouTubesockor. Trailern har du i en liten påse här.

onsdag 17 april 2013

Nya killen på kontoret kom inrusande och skrek: "Nästa inlägg behöver ingen rubrik!!! Nästa inlägg behöver ingen rubrik!!!"

























Och för en gångs skulle hade han ju rätt.

Cate Blanchett i majnumret av kängurulandets version av Harper's Bazaar. Har aldrig sett mer strålande ut. Nej. Bilder av Steven Chee.

tisdag 16 april 2013

Pintorest.























Känslan vi får är att vi förmodligen skall passa oss, men det tycker vi det kan vara värt.

Fräcka Freida "Lörda'" Pinto i indiska Grazias femårsjubileumsnummer. Nej, inte en tidning vi kan utan- och innantill. Foto av Tarun "Javisstja!" Vishwa. 

söndag 14 april 2013

Ben Marlene.



När vi ändå är inne på ämnet, varför inte köra fokusgruppen Marlenes ben?! Det enda vi vill säga är att bilden i mitten här över är vår absoluta favoritbild. Jo. Om vi bara fick ta med oss en enda ynka fjuttig liten jpg till en öde så skulle det bli denna jpg.
Självklart var det Eve Arnold som knäppte bilden med sin lilla kamera.

Platsen är Columbia Records inspelningsstudio i New York. Året var 1952 och Marlene var då 51 år. Självklart är den öppningsbild i den viktigaste boken i världen som snart ska vara färdig.

lördag 13 april 2013

Marlene med sina snygga ben.























Rita Hayworth (parantes), Orson Welles (parantes) och Marlene Dietrich delar på en panna kaffe. Men vi bara glor på Marlene med sina ben (än en gång).

Året bör vara 1943. Tack till Awesome-killarna och tjejerna för bilden.

måndag 8 april 2013

Tjo och Kim.























Internet gav oss Saint Laurents annons med Kim Gordon. I vit skjorta. Eller om det är vit blus. Ibland tappar vi grepp om var gränsen mellan de båda går. Men, men. Vi väljer att posta den här, klistra upp den, visa den, skylta med den.
Precis alla våra lustar uppfyllda.

söndag 7 april 2013

Superviktigt meddelande gällande Michelles frisyr!























Vi vill bara hastigt avbryta dig i vad du än pysslar med, och meddela att det ser ut som att Michelle är på väg att styra upp den där frisyren som vi faktiskt inte är så superförtjusta i. Slut på superviktigt meddelande.

Bild från nåt holabalo i Vita huset denna veckan. Just här ses hon berätta om lite grejer från det superfina mötet dagen innan med chefen här på bloggkontoret.

onsdag 3 april 2013

Chery, Chery lady.























Vi får aldrig, aldrig, aldrig glömma att bland det viktigaste i världen och livet är t ex Cher en dag i staden, en dag i livet 1983. Looking så good en människa rimligen kan. Snygga applikationer, dessutom.

tisdag 2 april 2013

Bada, bada, ligga, ligga.




Förlåt, felstavat i rubriken: 'Laga, laga' ska det så klart vara, absolut inget annat.

Scott "År" Schuman kan fortfarande knäppa kort med sin lustiga tjing tjong-kamera. Och vi vet fortfarande hur man lånar bilder av killar som knäpper lite fina bilder med sin lustiga ting tjog-kamera.